search
menu

Lindaas ApS

Birkk

15
17

Her finder du ting til selvforkælelse, til huset og udelivet – året rundt.

Du finder produkter med et grønt tvist – med fokus på naturlige materialer og ikke mindst genbrug og upcycling. Jeg er vild med, når der kommer et nyt lækkert produkt ud af noget, der ellers ville ende som spild – samtidig med at kvaliteten er i top. Genbrug og “grønne” produkter er vores fokus samt produkter af naturlige materialer.

Jeg kigger især mod de små dygtige danske miljøbevidste producenter af produkter, der passer ind her – lidt anderledes fund til hverdagslivet. Ting du ikke finder alle andre steder.

Bæredygtighed er idealet. Livet skal dog også leves, så måske er alt ikke perfekt, men min filosofi er, at selv en lille indsats nytter. Det er et skridt i den rigtige retning.

Jeg håber, at du finder noget, der falder i smag. Kontakt mig endelig, hvis du kender en lille virksomhed med et lækkert produkt, som du tænker kunne passe perfekt ind i shoppen her, eller du har andet på hjertet.

Stamdata
place Dådyrvej 4, 8600 Silkeborg
public birkk.dk
phone 22200780
Lindaas ApS
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.<br>
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten.
Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.

Vi har plantet træer

15
Livet på land
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten. Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.
Læs mere her

Lindaas ApS er partner i Verdensmål.dk.

Verdensmål.dk partner

17
Partnerskaber for handling
Lindaas ApS er partner i Verdensmål.dk.