search
menu

Green Nordic Hub ApS

Green Bike Tours

15
17

Vores cykel- og gåture er bæredygtige, ikke kun som transportform men også i selve deres kerne. Vi har nemlig den grønne storytelling i centrum, hvilket betyder at vi informerer vores deltagere om hvad byerne gør for at blive CO2 neutrale, grønnere og mere bæredygtige.

Vores mission er at informere, inspirere og bestyrke vores deltagere i, hvordan vi alle kan bidrage til en mere bæredygtig måde at leve på. Vores ture egner sig godt til skoler, gymnasier og universiteter, men også til virksomheder som gerne vil have en anderledes oplevelse.

Ambitionen for Green Bike Tours er at bringe konceptet med vores ture ud til så mange byer som muligt for at være med til at kaste lys over deres klimamål og grønne tiltag.

Virksomheden blev grundlagt i 2017 og er en non-profit virksomhed - vi opererer på kommercielle markedsvilkår, men hvis vi genererer et overskud, forbliver det inden for virksomheden eller doneres til bæredygtige projekter.

Stamdata
place Enghavegårdsvej 27, 3400 Hillerød
phone 24851007
Green Nordic Hub ApS
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.<br>
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten.
Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.

Vi har plantet træer

15
Livet på land
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten. Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.
Læs mere her

Green Nordic Hub ApS er partner i Verdensmål.dk.

Verdensmål.dk partner

17
Partnerskaber for handling
Green Nordic Hub ApS er partner i Verdensmål.dk.