search
menu

THE ORGANIC COMPANY ApS

15
17

I The Organic Company arbejder vi med økologisk bomuld, da det betyder noget! Vi laver grundigt design, som vi tror på den-mindre-men-bedre-levevej.

Ærlighed, gennemsigtighed og et ambitiøst ønske om at gøre en forskel er et bundsolidt fundament for os, grundlagt af iværksætteren Joy Vasiljev i 2007.

Siden da har virksomheden udviklet en stor samling af økologiske tekstiler til hjemmet, som omfatter tekstiler til bad, køkken, rejser og meditation. Produkterne er designet af The Organic Company og, fra tid til anden, designet sammen med udvalgte danske designere.

Alle produkter er fremstillet af økologisk bomuld og certificeret med den internationale økologiske standard GOTS (Global Organic Textile Standard). Denne standard fokuserer på 2 hovedområder; miljø og socialt ansvar og garanterer, at alle materialer er fri for giftstoffer og tungmetaller, og at internationale arbejdstageres rettigheder respekteres.

Vi er B CORP certificeret og vil være regenerative indenfor 3 år.

Stamdata
place Tuborg Bakkedrag 16, 1. sal, tv, 2900 Hellerup
phone 42151111
THE ORGANIC COMPANY ApS
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.<br>
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten.
Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.

Vi har plantet træer

15
Livet på land
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten. Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.
Læs mere her

THE ORGANIC COMPANY ApS er partner i Verdensmål.dk.

Verdensmål.dk partner

17
Partnerskaber for handling
THE ORGANIC COMPANY ApS er partner i Verdensmål.dk.