search
menu

VINES ERHVERVSMØBLER A/S

15
17


Vines Erhvervsmøbler A/S er en dansk møbelvirksomhed, der leverer indretningsløsninger til private virksomheder og offentlige institutioner i hele Danmark. I hele processen har vi fokus på miljøet.

Vines Erhvervsmøbler A/S samarbejder med en bred vifte af danske, såvel som udenlandske, anerkendte møbelproducenter, og har derudover egen danskproduceret møbelserie af mærket ScanDesign. Dette gør virksomheden i stand til, at tilbyde helt individuelle og skræddersyede løsninger af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

Vines Erhvervsmøbler A/S leverer et gennemtænkt koncept med fokus på ergonomi, funktionalitet, design og kvalitet, og hele processen foregår i tæt dialog med kunden.

Vines Erhvervsmøbler A/S har har mere end 30 års erfaring med montering og levering af møbler. Montørernes erfaring, sammenholdt med deres håndværksmæssige færdigheder, gør at Vines Erhvervsmøbler A/S altid sætter et perfekt punktum for et gennemarbejdet møbelprojekt.

Stamdata
place Katkjærvej 2, 7800 Skive
public vines.dk
VINES ERHVERVSMØBLER A/S
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.<br>
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten.
Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.

Vi har plantet træer

15
Livet på land
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten. Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.
Læs mere her

VINES ERHVERVSMØBLER A/S er partner i Verdensmål.dk.

Verdensmål.dk partner

17
Partnerskaber for handling
VINES ERHVERVSMØBLER A/S er partner i Verdensmål.dk.