search
menu

ROLIGHED - HUMANIA A/S

15
17

Virksomheden ejes i dag af Rudi Rolighed fra Vildbjerg samt Torben Nørgård Jensen fra Nykøbing Mors.

Vi blev grundlagt i 1967 af møbelsnedker Benny Rolighed. Han skabte med faglig, stolthed og vision et fundament for bæredygtigt og funktionelt inventar, som virksomheden siden har videreført i hans ånd. Virksomheden er i dag kendt for en særlig evne til at kunne opfylde alle krav/ønsker til funktionalitet igennem specialløsninger indenfor inventar til kantiner, storkøkkener, restauranter, hoteller, sygehuse mm. samt indenfor special og standard møbler og læringsmiljøer i krydsfiner til daginstitutioner, skoler m.m. i høj kvalitet. Virksomheden er også behjælpelig med akustikløsninger både til væg og loft med print eller logo efter kundens ønsker.

ROLIGHED HUMANIA A/S er yderst kompetent til at tilpasse sig kundens behov og ønsker. Produktionen foregår på eget snedkeri Herrup og er certificeret igennem Dansk Møbelkontrol.

Stamdata
place Skolegade 3, 7830 Vinderup
phone 97452099
ROLIGHED - HUMANIA A/S
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.<br>
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også rigtig vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten, som ellers er under hårdt pres.
Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.

Vi har plantet træer

15
Livet på land
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også rigtig vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten, som ellers er under hårdt pres. Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.
Læs mere her

ROLIGHED - HUMANIA A/S er partner i Verdensmål.dk.

Verdensmål.dk partner

17
Partnerskaber for handling
ROLIGHED - HUMANIA A/S er partner i Verdensmål.dk.