search
menu

ROLIGHED - HUMANIA A/S

15
17

Virksomheden ejes i dag af Rudi Rolighed og Torben Nørgård Jensen, og er grundlagt i 1967 af møbelsnedker Benny Rolighed.

Fundamentet for virksomheden er godt håndværk og produktion af bæredygtigt og funktionelt inventar til kantiner, storkøkkener, restauranter, hoteller, sygehuse mm. samt indenfor special og standard møbler og læringsmiljøer i krydsfiner til daginstitutioner, skoler m.m. i høj kvalitet samt akustikløsninger både til væg og loft med print eller logo efter kundens ønsker.

Vi er stolte over at tilbyde godt håndværk, og kan nu også tilbyde helt nye servicekoncepter, hvor vi kan skifte hængsler, reparere et knækket ben på en stol, skifte sæde på en taburet og så videre. Serviceaftalen er digitaliseret, så kunderne nu ikke blot kan købe varer online; de kan også bestille serviceydelser og få adgang til virksomhedens grønne rapporter. Den bæredygtige produktion foregår på eget snedkeri Herrup, og er certificeret igennem Dansk Møbelkontrol.

Stamdata
place Skolegade 3, 7830 Vinderup
phone 97452099
ROLIGHED - HUMANIA A/S
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.<br>
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten.
Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.

Vi har plantet træer

15
Livet på land
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten. Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.
Læs mere her

ROLIGHED - HUMANIA A/S er partner i Verdensmål.dk.

Verdensmål.dk partner

17
Partnerskaber for handling
ROLIGHED - HUMANIA A/S er partner i Verdensmål.dk.