search
menu

Byoms ApS

3
6
7
12
13
14
15
17

Vi stiller store krav til både kvalitetskontrol, Fair Trade og ansvarlighed. 99 % af vores ingredienser er Vegan og EceCert certificeret, hvilket bl.a. sikrer en ansvarlig produktion og fokus på biodiversitet, samt naturlige og økologiske råvarer.

Gennem hele værdikæden sætter Byoms et miljø- og klimamæssigt aftryk, dette er desværre uundgåeligt. Det betyder derfor at vi har et ansvar i at nedbringe CO2 -aftrykket.

Vi forsøger derfor altid i samarbejde med vores leverandører at gøre vores transporter mere effektive med fokus på bæredygtighed. Vi vælger derfor kun at bruge biler eller cykelbud som transport frem for skibe eller fly, da det er dem der udleder mindst forurening. I fremtiden er det vores mål at blive en del af DHLs GOGREEN program.

Vi stræber efter at benytte den mest brugbare og bæredygtige emballage på markedet. Vores probiotiske produkter er fyldt i flasker af 100 % genanvendt PET. Kapsler og etiketter består af 100 % genbrugtplast.

Stamdata
place Skovlytoften 33, 2840 Holte
phone 53 500 499
Byoms ApS
Ved fokus på sundhedsfremmende rengøring fremfor sundhedshæmmende rengøring, hjælper vi med at skabe en god balance i hjemmet der igen har god indflydelse på vores indeklima.

3
Sundhed og trivsel
Ved fokus på sundhedsfremmende rengøring fremfor sundhedshæmmende rengøring, hjælper vi med at skabe en god balance i hjemmet der igen har god indflydelse på vores indeklima.

Et af vores helt store mål er at reducere vand via mindre vask og når der skal vaskes, bruges kun vaskemiddel med planteudvundne ingredienser tilført probiotika, som har en positiv effekt på økosystemet, når det kommer igennem til spildevandssystemet.
Mangel på rent vand påvirker mere end 40 procent af verdens befolkning. Det er et alarmerende tal, og det kan du være med til at mindske.

6
Rent vand og sanitet
Et af vores helt store mål er at reducere vand via mindre vask og når der skal vaskes, bruges kun vaskemiddel med planteudvundne ingredienser tilført probiotika, som har en positiv effekt på økosystemet, når det kommer igennem til spildevandssystemet. Mangel på rent vand påvirker mere end 40 procent af verdens befolkning. Det er et alarmerende tal, og det kan du være med til at mindske.

Vi lægger pres på alle vores leverandører omkring grøn energi. Kun via dette pres kommer der øget fokus. Vi bruger virkelig meget energi i Danmark, og meget af det som virksomheder bruger er ikke bæredygtigt.
Hos os er bæredygtighed på vores agenda og vi ønsker at bidrage til bæredygtig energi, hvilket er et af 17 verdensmål, som indgår i udviklingsdagsordenen for bæredygtig udvikling frem mod 2030.

7
Bæredygtig energi
Vi lægger pres på alle vores leverandører omkring grøn energi. Kun via dette pres kommer der øget fokus. Vi bruger virkelig meget energi i Danmark, og meget af det som virksomheder bruger er ikke bæredygtigt. Hos os er bæredygtighed på vores agenda og vi ønsker at bidrage til bæredygtig energi, hvilket er et af 17 verdensmål, som indgår i udviklingsdagsordenen for bæredygtig udvikling frem mod 2030.

Ved at reducere vaskefrekvensen og kemisk rens passer vi bedre på tøjet, så det holder længere. Vi hylder secondhand og via vores Freshen Up gør vi det muligt at fjerne uønsket lugt i tøjet fra tidligere ejere. Vores emballage er så vidt muligt 100 % genbrugt plast. Pakkematerialer er også lavet af genbrugte materialer.

12
Ansvarligt forbrug og produktion
Ved at reducere vaskefrekvensen og kemisk rens passer vi bedre på tøjet, så det holder længere. Vi hylder secondhand og via vores Freshen Up gør vi det muligt at fjerne uønsket lugt i tøjet fra tidligere ejere. Vores emballage er så vidt muligt 100 % genbrugt plast. Pakkematerialer er også lavet af genbrugte materialer.

Vi skal handle hurtigt for at bekæmpe klimaforandringer og dets konsekvenser.
Udledningen fortsætter med at stige, og er i dag mere end 50 procent højere end niveauet i 1990. Vi vil derfor hjælpe med at kommunikere budskabet, om at man også kan ændre sine vaner efter et køb. Det er nemlig ikke nok blot at købe tøj som er produceret med henblik på bæredygtighed, eksempelvis. Det har også betydning for klimaet hvordan vi agerer og behandler disse produkter efter købet, så det bl.a. har længere levetid. Som kunde af Byoms kan man selv gøre en stor forskel ved at bruge vores lugtfjerner i stedet for at vaske tøj så ofte.

13
Klima-indsats
Vi skal handle hurtigt for at bekæmpe klimaforandringer og dets konsekvenser. Udledningen fortsætter med at stige, og er i dag mere end 50 procent højere end niveauet i 1990. Vi vil derfor hjælpe med at kommunikere budskabet, om at man også kan ændre sine vaner efter et køb. Det er nemlig ikke nok blot at købe tøj som er produceret med henblik på bæredygtighed, eksempelvis. Det har også betydning for klimaet hvordan vi agerer og behandler disse produkter efter købet, så det bl.a. har længere levetid. Som kunde af Byoms kan man selv gøre en stor forskel ved at bruge vores lugtfjerner i stedet for at vaske tøj så ofte.

Håndteringen af denne livsvigtige ressource er afgørende for menneskeheden som helhed, men også for afbødningen af klimaforandringernes konsekvenser.
Verdenshavene absorberer omkring 30 procent af den CO2, der produceres af mennesker, ved hjælp af Byoms produkter, kan du være med til at reducere dette stigende problem. Vi bruger udelukkende biologisk nedbrydelige ingredienser som i sidste ende ikke forurener havene. Vores emballage kan genanvendes og vi opfordrer forbrugeren til dette efter gældende regler.

14
Livet i havet
Håndteringen af denne livsvigtige ressource er afgørende for menneskeheden som helhed, men også for afbødningen af klimaforandringernes konsekvenser. Verdenshavene absorberer omkring 30 procent af den CO2, der produceres af mennesker, ved hjælp af Byoms produkter, kan du være med til at reducere dette stigende problem. Vi bruger udelukkende biologisk nedbrydelige ingredienser som i sidste ende ikke forurener havene. Vores emballage kan genanvendes og vi opfordrer forbrugeren til dette efter gældende regler.

Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.<br>
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten.
Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.

Vi har plantet træer

15
Livet på land
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten. Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.
Læs mere her

Byoms ApS er partner i Verdensmål.dk.

Verdensmål.dk partner

17
Partnerskaber for handling
Byoms ApS er partner i Verdensmål.dk.