search
menu

DANINTRA A/S

Master til udendørsbelysning og Smart City udstyr

15
17

Danintra har arbejdet med kvalitet siden starten af firserne og arbejder med mange af FNs 17 Verdensmål, hvilket vi forklarer i det følgende:

Verdensmål nr. 11: aktivt medlem af CEN DS S/491, som formulerer Fremtidens Bæredygtige Byer og Samfund i EU. De lever også op til WEEE og er meget ansvarlige for deres forbrug og produktion, hvor de indgår i aftale om forbrug og genbrug af affald, som går under verdensmål nr. 12. Derudover sørger de for at dele af virksomheden bruger elbiler og El trucks, samt at der er ligestilling og lige løn (verdensmål nr. 5, nr. 7).

Verdensmål nr. 3: Sundhed og trivsel, bla. støtte af julemærkehjem samt førstehjælpskurser og hjertestarter.

Verdensmål nr. 13: 3 offentlige luft miljømålere er moniteret mod partikelforurening.

Verdensmål nr. 17: Partnerskaber for handling via samarbejde med "Smart City Cluster Denmark, Gate21 og Lucia/Doll samt EU/CEN; herunder blandt andet i CEN DS S/349 Vejudstyr."

Stamdata
place Frederiksværkvej 24, 3600 Frederikssund
phone 47384822
DANINTRA A/S
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.<br>
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også rigtig vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten, som ellers er under hårdt pres.
Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.

Vi har plantet træer

15
Livet på land
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også rigtig vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten, som ellers er under hårdt pres. Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.
Læs mere her

DANINTRA A/S er partner i Verdensmål.dk.

Verdensmål.dk partner

17
Partnerskaber for handling
DANINTRA A/S er partner i Verdensmål.dk.