search
menu

TSI Nordic ApS

Naturligt mineralvand på flasker

6
7
12
13
15
17

En af Europas førende producenter af naturligt mineralvand på flaske. Husums vision er at gøre Husum flasker til det bæredygtige valg når du vælger en læskedrik.

Tapperiet i Husum har 4 kilder, som er placeret i en fredet naturpark ca. 8 km væk fra tapperiet. Det Naturlige mineralvand er af højeste kvalitet med en ideal ph værdi på 7,4.

Privat Water, er konceptet, hvor vi tilbyder størst fleksibilitet på flasker med logo, ved køb helt ned til 324 flasker. Vi tilbyder 4 forskellige PET-flasker af 100% genbrugsplast og 2 glasflasker, 9 lågfarver + sportslåg med en gennemsnitlig leveringstid på 14 dage.

Co-packing: Vi tapper din opskrift under dit eget brand. Vi tilbyder op til 40 forskellige kombinationer af flasker og emballage.

Standard vand, vi kan tilbyde dag til dag levering af egne brands. Her under istidskilden, et eksklusivt glasprodukt. Aqua Nordic, en serie af vand, med og uden smag.

Stamdata
place Møllegade 32, st., tv, 8000 Aarhus C
phone 70204210
TSI Nordic ApS
Vi motiverer enkeltpersoner og organisationer til at tage del i en social proces med positiv forandring, fordi kun et forpligtende liv er et tilfredsstillende liv.

AT INSPIRERE
Vi inspirerer folk til at engagere sig kreativt og glædeligt med det globale spørgsmål om vand.

NETVÆRK
Gennem forbindende og synergiorienteret samarbejde netværker vi vores decentrale supportere. Dette skaber en stabil platform for positiv forandring.

TRANSFORMER
Ved at støtte konkrete WASH-projekter verden over skaber Viva con Agua social forandring i betydningen VAND FOR ALLE og giver dermed tid, penge og energi et højere formål!

Vand for alle

6
Rent vand og sanitet
Vi motiverer enkeltpersoner og organisationer til at tage del i en social proces med positiv forandring, fordi kun et forpligtende liv er et tilfredsstillende liv. AT INSPIRERE Vi inspirerer folk til at engagere sig kreativt og glædeligt med det globale spørgsmål om vand. NETVÆRK Gennem forbindende og synergiorienteret samarbejde netværker vi vores decentrale supportere. Dette skaber en stabil platform for positiv forandring. TRANSFORMER Ved at støtte konkrete WASH-projekter verden over skaber Viva con Agua social forandring i betydningen VAND FOR ALLE og giver dermed tid, penge og energi et højere formål!
Læs mere her

Solceller bruges i produktionen og der bruges restenergi fra vind og vand.

Bæredygtig energi

7
Bæredygtig energi
Solceller bruges i produktionen og der bruges restenergi fra vind og vand.

Solceller bruges i produktionen og der bruges restenergi fra vind og vand.

Ansvarligt forbrug og produktion

12
Ansvarligt forbrug og produktion
Solceller bruges i produktionen og der bruges restenergi fra vind og vand.

Samarbejder med Climate Partner, der for eksempel fokuserer på rent drikkevand i 4 byer i Afrika, Kulstofneutrale produkter – det højeste niveau af klimaindsats.
Alle, der køberkulstofneutrale produkter yder et konkret bidrag til at bekæmpe den globale opvarmning. Du kan tilbyde dine kunder denne mulighed med vores løsning: Vores mærke garanterer klimaneutralitet af det mærkede produkt – eller service. Vores mærke betyder faktisk, at vi har beregnet de kulstofemissioner, der uundgåeligt genereres i værdikæden, reduceret emissionerne, hvor det er muligt og opvejet det uundgåelige via anerkendte kulstofkompensationsprojekter. 

Det betyder, at forbrugerne nemt kan tage klimaindsats med hverdagens købsbeslutninger: fratrykte produkter til hotelophold, mad & drikkevarer til emballage og endda begivenheder!

Klimaindsats

13
Klima-indsats
Samarbejder med Climate Partner, der for eksempel fokuserer på rent drikkevand i 4 byer i Afrika, Kulstofneutrale produkter – det højeste niveau af klimaindsats. Alle, der køberkulstofneutrale produkter yder et konkret bidrag til at bekæmpe den globale opvarmning. Du kan tilbyde dine kunder denne mulighed med vores løsning: Vores mærke garanterer klimaneutralitet af det mærkede produkt – eller service. Vores mærke betyder faktisk, at vi har beregnet de kulstofemissioner, der uundgåeligt genereres i værdikæden, reduceret emissionerne, hvor det er muligt og opvejet det uundgåelige via anerkendte kulstofkompensationsprojekter. Det betyder, at forbrugerne nemt kan tage klimaindsats med hverdagens købsbeslutninger: fratrykte produkter til hotelophold, mad & drikkevarer til emballage og endda begivenheder!

Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.<br>
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten.
Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.

Vi har plantet træer

15
Livet på land
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten. Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.
Læs mere her

TSI Nordic ApS er partner i Verdensmål.dk.

Verdensmål.dk partner

17
Partnerskaber for handling
TSI Nordic ApS er partner i Verdensmål.dk.