search
menu

Jutebar Denmark ApS

Jutefibre er det bedste alternativ til plastik

15
17

Jute er en vegetabilsk fiberafgrøde, der hovedsagelig dyrkes i tropiske lande som Indien og Bangladesh. Jutestof er det næstmest alsidige stof efter bomuld, og det næstmest almindelige fiber dyrket og brugt over hele verden.
Produktion af jute bruger meget mindre vand og produktionen af jute er meget mere miljøvenlig end noget andet stof. Jutefiber er stærkere og mere holdbar end nogen anden fiber i verden.

Jute er også biologisk nedbrydeligt og miljøvenlig. Det er en af de få afgrøder, der kan dyrkes i monsun-sæsonen og kan sædskiftes med ris for at genoprette jordens frugtbarhed og struktur. Bladene fra juteplanter beriger jordens frugtbarhed til vedvarende landbrug og har god ernæringsværdi som grøntsager. Brug af jutepinde som brændstof og hegnmateriale som erstatning for træ forhindrer skovrydning. Derfor er fremtidsudsigterne for jute lyse.

Stamdata
place Stjernegade 5 A, 3000 Helsingør
phone +4530117705
Jutebar Denmark ApS
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.<br>
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten.
Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.

Vi har plantet træer

15
Livet på land
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten. Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.
Læs mere her

Jutebar Denmark ApS er partner i Verdensmål.dk.

Verdensmål.dk partner

17
Partnerskaber for handling
Jutebar Denmark ApS er partner i Verdensmål.dk.