search
menu

MyGraj Aps

Del dit GREJ

12
17

MyGraj er en APP til fremme af mere fornuftig udnyttelse af jordens ressourcer, gennem deling af udstyr og GREJ.

MyGraj styrker deleøkonomien i samfundet og forfølger således FNs 12. verdensmål "Ansvarligt forbrug og produktion".

Vi ved ikke om historien er sand, men efter sigende skulle en boremaskine i gennemsnit blive brugt i 7 minutter i dens levetid. Uanset om det er 7 eller 20 minutter, så ligger den i hvert fald ubrugt hen i størstedelen af dens levetid.

Det var baggrunden for at vi blev enige om at skabe en platform, hvor vi kan stille grej til rådighed for hinanden, så vi får adgang til hinandens GREJ, i stedet for at købe nyt.

Vi har et håb om at app'en vil blive brugt flittigt, og sikre at det GREJ der allerede er produceret, bliver brugt bedre ? for økonomien og ikke mindst for miljøets skyld.

Stamdata
place Ejbytoften 2, 2600 Glostrup
phone 30313989
MyGraj Aps
APP

Lån i stedet for køb

12
Ansvarligt forbrug og produktion
APP'en MyGraj skaber forbindelse mellem GREJ og venner der har brug for det. Det betyder, at vi deles om jordens ressourcer, så man til cykelturen kan låne sine venners cykeltasker og ikke behøver at købe sin egen motorsav eller trailer, når ens venner eller nabo i forvejen har en stående, der bliver brugt alt for lidt. Det er godt for økonomien, miljøet og din kommende tur eller dit projekt. Vi kalder det ægte deleøkonomi.
Læs mere her

MyGraj er partner i Verdensmål.dk.

Verdensmål.dk-partner

17
Partnerskaber for handling
MyGraj er partner i Verdensmål.dk.