search
menu

LEICO SERRIDSLEV ApS

35 år med legetøj

3
12
13
15
17

Leico er en legetøjsproducent med over 35 års erfaring, som sælger legetøj og reklameartikler samt souvenirs til zoo og forlystelsesparker i hele Norden. Vi tænker verdensmålene ind i alle vores processer. Både i den måde vi arbejder på, køber ind på, men også i forhold til de produkter som vi tilbyder.

Hos Leico har vi valg at arbejde med verdensmål 12 (Ansvarligt forbrug og produktion), 13 (klimaindsats) og 17 (partnerskab for handling) samt 3 (sundhed og trivsel) som betyder meget for os da arbejdsglæde både fysisk og psykisk er en forudsætning for en sund virksomhed.

Men indirekte har vi også fokus på de resterende verdensmål da mange af vores råvarer og halvfabrikata er lavet af samarbejdsvirksomheder i udlandet hvor ting som ligeløn, fattigdom, rent vand, livet i havet, livet på land og endda Fred og retfærdighed også er noget vi påvirker som virksomhed - ved gennem det vi køber at stille krav, og påvirke tingene i den rigtige retning.

Stamdata
place Nederbyen 13, 8700 Horsens
public leico.dk
phone 75667277
LEICO SERRIDSLEV ApS

Sundhed og trivsel

3
Sundhed og trivsel

Ansvarligt forbrug og produktion

12
Ansvarligt forbrug og produktion

Klimaindsats

13
Klima-indsats

Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.<br>
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten.
Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.

Vi har plantet træer

15
Livet på land
Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten. Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.
Læs mere her

LEICO SERRIDSLEV ApS er partner i Verdensmål.dk.

Verdensmål.dk partner

17
Partnerskaber for handling
LEICO SERRIDSLEV ApS er partner i Verdensmål.dk.